CSR Småland blir partner till Jobbmässan 2019

 

Jönköpings Kommun och Arbetsförmedlingen har under de tre senaste åren arrangerat en av Sveriges största mötesplatser för rekrytering. Jobbmässan 2019 den 15 oktober blir den fjärde i ordningen med drygt 100 utställare och närmare 5000 besökare. I år är CSR Småland en av Jobbmässans samarbetspartners.

”Vi ser att dagens unga vill arbeta på arbetsplatser med tydliga värderingar, som tar ett samhällsansvar. De vill kunna göra skillnad både på fritiden och på arbetet. CSR Smålands medlemmar består av företag och organisationer där hållbarhet och socialt ansvarstagande är viktiga delar. Vi hoppas att flera av våra medlemmar ska ta tillfället i akt och ställa ut på mässan för att attrahera nya medarbetare”, säger Anna Carendi, ordförande för CSR Småland.

Jobbmässan riktar sig till arbetssökande inom alla branscher, med olika bakgrund och erfarenheter. Utvecklingen på arbetsmarknaden i Jönköping är stark och det finns stor efterfrågan på arbetskraft finns inom både privat och offentlig sektor.

”I våra möten med regionens arbetsgivare är just kompetensbrist en av de viktigaste frågorna som de arbetar med just nu, och vi har tidigare nått väldigt goda resultat med Jobbmässan”, säger Sven Rydell, näringslivschef i Jönköpings Kommun.

”Det här är ett fantastiskt tillfälle för arbetssökande och arbetsgivare att mötas. Många företag från olika branscher är samlade på samma ställe”, säger Andreas Appelberg på Arbetsförmedlingen i Jönköping.

Praktisk info:

Datum: tisdagen den 15 oktober 2019

Plats: Elmia, Jönköping

För mer information och hur du bokar en monter, se Jobbmässans hemsida.