CSR Småland medverkar på Klimatveckan 2018

Snart är det dags för Klimatveckan i Jönköpings län. Då kommer CSR Småland att arrangera en föreläsning om Agenda 2030 och de globala utvecklingsmålen den 13/9 samt medverka på JU Sustainability Day den 18/9.

Klimatveckan är en av länets största mötesplatser för energi-, klimat- och hållbarhetsfrågor och arrangeras den 12-19 september. Syfte med Klimatveckan, som arrangeras av Klimatrådet, är att bidra till att nå klimatvisionen för Jönköpings län. Klimatveckan präglas av gränsöverskridande, lättillgängliga och motiverande aktiviteter som ger kunskap, inspiration och ökad medvetenhet om fördelarna med ett aktivt klimatarbete.

Solceller, klimatanpassning, ekosystem, trähus, klimatsmart mat, klimatkommunikation, prisutdelning, solbilstävling och mycket mer står på programmet!

Klimatveckan avslutas med en innehållsrik eftermiddag på Spira i Jönköping. Klimatkonferensen 2018 tar sin utgångspunkt i en berättelse om motivation, vetenskap och att bedriva verksamhet utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Hur vi agerar de kommande åren har stor betydelse för planetens stabilitet under en mycket lång tid framöver. Hur motiveras unga idag och vad behöver vi hålla koll på för att inte bli vilseledda i begreppsdjungeln? Hur skapas framgångsrika verksamheter och vad driver arbetet framåt? Vår målsättning är att du som deltagare ska få med dig konkreta kunskaper, inspiration och mer energi för att kunna bidra ytterligare i att skapa en mer hållbar framtid.

Konferensen hålls den 19 september klockan 13.30 – 16.00 på Spira i Jönköping.

För mer information om alla spännande programpunkter, se Klimatrådets hemsida.