23


apr

Webbinarie tillsammans med Handelskammaren 23/4

08.15-09.45

Hur driver man hållbarhetsarbete i en bransch i motvind? Hur kan man integrera hållbarhet i sin affärsverksamhet och tänka kring cirkulär ekonomi? CSR Småland arrangerar ett webbinarium i samarbete med Handelskammaren Jönköpings län den 23/4 och vi vill bjuda in dig till webbinariet!

 

För många företag är hållbarhet en konkurrensfaktor. För andra en nödvändighet att existera på marknaden. Oavsett – företag har i dag stora förväntningar på sig att integrera hållbarhet i sina affärsverksamheter och att driva en ekonomisk lönsam verksamhet, utan negativ påverkan på människor eller miljö. Förväntningarna kommer från medarbetare, kunder och investerare – men vi ser också ökad lagstiftning kopplat till hållbarhet.

  • Hur kommer man igång med ett strategiskt hållbarhetsarbete?
  • Och hur hittar man affärsmöjligheterna?

Doxa Plast arbetar i en bransch under extra hård press. Ändå visar de att det går att bedriva ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. Vad kan vi lära från dem?


Foto: Patrik Svedberg.

Sandra Stina Vesterlund är sedan 2019 vd för Doxa Plast i Värnamo och hon har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor. Under detta webbinarium delar hon med sig av sina insikter kring cirkulär ekonomi, hur Doxa Plast har integrerat hållbarhet i sin affärsverksamhet och hittat nya affärsmöjligheter. Det kommer även finnas tid för diskussion och frågor.

KOSTNAD

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren och CSR Småland.

ANMÄLAN

Anmäl dig här senast 21 april. Webbinariet kommer att ges via Zoom och du kommer att få Zoom-länken skickad till dig innan webbinariet.

KONTAKT & FRÅGOR

Annika Cederfeldt,
ansvarig näringslivspolitisk utveckling
Handelskammaren Jönköpings län

0704-68 36 36
annika.cederfeldt@handelskammarenjonkoping.se

CSR Småland och Handelskammaren Jönköpings län hälsar dig välkommen!