15


sep

Hållbarhetskonferens 15/9 med A Sustainable Tomorrow

Kl. 08.00-14.00

NORDENS STÖRSTA DIGILOGA HÅLLBARHETS- OCH FRAMTIDSKONFERENS

A Sustainable Tomorrow jubilerar den 15 september 2023 då vi genomför vårt tionde stora arrangemang. Vi kommer att samla en rad starka profiler som belyser olika aspekter av årets fokusområde; Disruption. Se alla talare nedan! Vi lanserar även ett nytt TV-format med målet att nå 20.000 personer från samhällets alla sektorer via hubbar i hela Norden.

 

Årets tema är Disruption – människa, maskin och metod.

Det är dags att etablera nya arbetssätt och affärsmodeller. Nya samarbeten. En växel till efter innovation. Disruption är ett sätt att göra saker radikalt annorlunda, det kan röra sig om detaljer eller om helheter, om affärsmodeller såväl som politik. Det disruptiva tankesättet kan appliceras på allt från inkludering till produktinnovation och har internationellt visat sig ge stor affärsnytta.

 Årets keynote talare 

Från vänster:

  • Linnéa Claesson är en prisbelönt föreläsare, jurist, tvåfaldig handbollsvärldsmästare och människorättsförsvarare. Hon talar med stor karisma om viktiga ämnen som mod, medmänsklighet och mångfald.
  • Fredrik Reinfeldt är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare hos A Sustainable Tomorrow. Han ger en global omvärldsanalys kopplad till årets fokusområde Disruption. 
  • Märtha Rehnberg är en visionär entreprenör med omfattande klimatengagemang. Som vår expertrådgivare ger hon en djupare förståelse för årets fokusområde Disruption. 
  • Johan Rockström är professor i miljövetenskap och chef för Potsdam Institute for Climate Impact Research, världens ledande centrum för klimat- och hållbarhetsforskning. Han förklarar varför Disruption är nödvändigt för att undvika en planetär kollaps.

Kika in på A Sustainable Tomorrows hemsida för att läsa mer, och se programmet i sin helhet

CSR Småland arrangerar en hubb i Jönköping

Vi är glada att meddela att vi bokat det då alldeles nyinvigda Science Towers i Jönköping, där FC-Gruppen kommer serva oss med fika och lunch.

Agenda

08.00-09.00 Frukost & mingel
09.00 Programstart
Ca 11.00-11.30 Paus med fika
13.10 Programslut
13.10-14.00 Lunch

Kostnad 

  • Medlemmar i CSR Småland: 450 kr
  • Icke-medlemmar i CSR Småland: 650 kr
  • Studenter: 100 kr 

Anmälan är stängd.