16


sep

HÅLLBARHETSKONFERENS 2021

08.00-16.00

DELTA I SVERIGES STÖRSTA DIGILOGA HÅLLBARHETS- OCH FRAMTIDSKONFERENS I SAMARBETE MED A SUSTAINABLE TOMORROW DEN 16 SEPTEMBER!

Lär dig mer om Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Under hållbarhetskonferensen har du möjlighet att lyssna till stora profiler så som Laura Storm, Fredrik Reinfeldt, Jakob Trollbäck, Eva Karlsson, med flera.

Det kommer vara möjligt att delta i förmiddagens konferensprogram via lokala hubbar runt om i Jönköpings län. På eftermiddagen kommer de lokala hubbarna att arrangera egna program kopplat till hållbarhet. Där har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, ta del av goda exempel från andra företag samt diskutera och nätverka analogt.

Viktiga hålltider:
● Kl. 08.00 Inledning
● Kl. 08.30-13.00 A Sustainable Tomorrows program
● Kl. 13.00-14.00 Lunch
● Kl. 14.00-16.00 Lokalt hubbprogram

De lokala hubbarna är tänkta att genomföras i fysiskt format förutsatt att pandemin tillåter detta. Mer information om hubbarnas program och konferensformat släpps allteftersom så håll utkik på respektive hubbs hemsida!

Årets lokala hubbar är:

De lokala hubbarna arrangeras i samarbete med CSR Småland.

Läs mer A Sustainable Tomorrow och om årets program här. Titta på aftermovien från A Sustainable Tomorrows konferens år 2020 här.

Har du frågor gällande konferensen, maila till info@csrsmaland.se. På CSR Smålands LinkedIn och Facebook kan du följa förberedelserna inför konferensen.

Såhär går du tillväga för att anmäla dig

  1. Bestäm vilken lokal hubb som du vill delta i (Jönköpings näringslivsavdelning, Nuvab eller Värnamo Näringsliv).
  2. Gå in på den lokala hubbens egna anmälningssida och anmäl dig. Notera att du INTE anmäler dig till CSR Småland.
  3. På den lokala hubbens egna anmälningssida kan du välja att göra en anmälan till förmiddagens program, till det lokala eftermiddagsprogrammet eller till heldagskonferensen.

Hubbarnas egna anmälningssidor hittar du här:

  • Jönköping kommuns näringslivsavdelning, anmäl dig här.
  • Nuvab (Näringlisvutveckling i Vetlanda), anmäl dig här.
  • Värnamo Näringsliv, anmäl dig här.

Notera att de lokala hubbarna är tänkta att genomföras i FYSISKT format förutsatt att pandemin tillåter detta. Det innebär att du kommer att delta fysiskt i Hållbarhetskonferensen. Observera även att det INTE kommer vara möjligt att följa förmiddagens program digitalt.

Läs den senaste artikeln om CSR Småland är med och arrangerar Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens ”A Sustainable Tomorrow ” – Aktuella Nyheter i Veckan