25


nov

Utveckla företagets hållbarhetsarbete, del II

08.30-09.30

Den 25 november arrangerar CSR Småland och Almi ytterligare ett webbinarium om Utveckla företagets hållbarhetsarbete. Denna gång gästar Lovisa Håkansson på Forserum Safety Glass webbinariet. Även detta webbinarium kommer att beröra vilket stöd som går att få och hur har andra gjort?

Almi och CSR Småland bjuder in till webbinarium om hållbar affärsutveckling där du får;
– Tips på hur ditt företag kan ta nästa steg i hållbarhetsarbetet.
– Information om vilket stöd som finns att få.
– Ta del av konkreta företagsexempel.

PROGRAM

Anna Carendi och Jenny Jakobsson på CSR Småland kommer att finnas på plats för att berätta om hur de stöttar företag med att utveckla sitt hållbarhetsarbete.

Almi berättar om sin satsning inom hållbar affärsutveckling, grön finansiering och checkar som företag kan ansöka om för hållbarhet och grön omställning.

Dessutom får du ta del av konkreta exempel där företagare berättar om hur de har utvecklat sitt strategiska hållbarhetsarbete och på sätt fått affärsmässiga fördelar. Vilka utmaningarna har varit och vad satsningen har resulterat i.

> DEN 25 NOVEMBER MEDVERKAR LOVISA HÅKANSSON, FORSERUM SAFETY GLASS

Nyttan av strategiskt hållbarhetsarbete och hur extern kompetens påskyndat processen.
Forserum Safety Glass har utvecklat ett strategiskt hållbarhetsarbete där fokus legat på att ta fram de mest relevanta hållbarhetsområdena för företaget och att genomföra väsentlighetsanalyser utefter olika intressenter. Företaget har också med stöd av Hållbarhetsteamet genomfört en egendeklaration som tydliggör arbete mot marknaden.

PRAKTISK INFORMATION OCH ANMÄLAN

Dag: Torsdagen den 25 oktober 2021 kl. 08.30-09.30
Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas ut dagen innan
Anmälan: Webbinariet är kostnadsfritt. Anmälan görs direkt till Almi. KLICKA HÄR för att anmäla dig. Sista anmälningsdagen är den 27 oktober.

Vid ev frågor kontakta någon av oss:
Max Sundvall, Almi, 072-502 91 31 / max.sundvall@almi.se
Anna Carendi, CSR Småland, 073-623 83 91 / info@csrsmaland.se

 

Lovisa Håkansson, Forserum Safety Glass