27


okt

Utveckla företagets hållbarhetsarbete

08.30-09.30

Den 27 oktober och 25 november arrangerar CSR Småland ett webbinarium tillsammans med Almi Företagspartner Jönköping. Det här webbinariet är perfekt för dig som vill lära dig mer om hållbar affärsutveckling, som vill veta vilket stöd som går att få och som är nyfiken på hur andra har gjort!

Under CSR Smålands och Almis webbinarium kommer du att få;

Tips på hur ditt företag kan ta nästa steg i hållbarhetsarbetet.
Information om vilket stöd som finns att få.
Ta del av konkreta företagsexempel.

PROGRAM

Anna Carendi och Jenny Jakobsson från CSR Småland kommer att medverka i webbinariet och finnas med på plats för att berätta om hur de stöttar företag med att utveckla sitt hållbarhetsarbete. De kommer även att berätta om sitt arbete i Hållbarhetsteamet.

Almi kommer att berätta om sin satsning inom hållbar affärsutveckling, grön finansiering och checkar som företag kan ansöka om för hållbarhet och grön omställning.

Dessutom får du ta del av konkreta exempel där företagare berättar om hur de har utvecklat sitt strategiska hållbarhetsarbete och på sätt fått affärsmässiga fördelar. Vilka utmaningarna har varit och vad satsningen har resulterat i.

Webbinariet arrangeras vid två tillfällen, 27 oktober och 25 november, med två olika företagare. Välj det datum som passar dig bäst – eller delta vid båda!

> DEN 27 OKTOBER MEDVERKAR DAG MALGERYD, RECAREMED
Hur kan du synliggöra hållbarhetsnyttan för dina kunder och därmed öka din affär?
Recaremed förbättrar och förenklar hantering av överblivet läkemedel och smittförande avfall. De har fått stöd av Almi och Hållbarhetsteamet för att synliggöra hållbarhetsnyttan av den tjänst de erbjuder för att på så sätt skapa mervärde för sina kunder.

PRAKTISK INFORMATION

Dag: Onsdagen den 27 oktober 2021 kl. 08.30-09.30
Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas ut dagen innan
Anmälan: Webbinariet är kostnadsfritt. Anmälan görs direkt till Almi. KLICKA HÄR för att anmäla dig. Sista anmälningsdagen är den 27 oktober.

Vid ev frågor kontakta någon av oss:
Max Sundvall, Almi, 072-502 91 31 / max.sundvall@almi.se
Anna Carendi, CSR Småland, 073-623 83 91 / info@csrsmaland.se

> Nästa webbinarium med Almi arrangeras den 25 november, då medverkar Lovisa Håkansson från Forserum Safety Glass webbinariet.

Dag Malgeryd, RECAREMED