Ett näringsliv fritt från trafficking

Laddar Karta...

Datum: 30/08/2019
Tid: 7:30 – 9:00

Location
Science Park


Har ditt företag/organisation tagit ställning mot sexköp?

 

Under ett frukostföredrag den 30 augusti kommer Susann Dutt, processledare för Ett näringsliv fritt från trafficking från antitrafficking-organisationen RealStars, att dela med sig av fakta, tips och inspiration kring hur just ditt företag/organisation kan bidra till en bättre värld fri från sextrafficking, och till Agenda 2030:s delmål 5.2: ”avskaffa alla former av våld mot alla kvinnor och flickor i det offentliga och privata rummet, inklusive människohandel, sexuellt utnyttjande och andra typer av exploatering”

Susann kommer även att berätta om resultatet från en nyligen genomförd studie bland svenska börsföretag om hur de arbetar för att motverka sexuell exploatering kopplat till affärsverksamheten och tjänsteresor.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Datum: fredagen den 30 augusti
Tid: 7.30-9.00 (kaffe/te+ fralla serveras från kl.7.30, OBS! föreläsningen startar kl.07.45)
Plats: Science Park, Konferensavdelningen (vån 5), Gjuterigatan 9, Jönköping

Anmäl dig senast den 27/8 till info@csrsmaland.se

Glöm inte att anmäla specialkost.

Vi uppmanar våra deltagare att åka kollektivt, cykla eller promenera till eventet. Närmsta busshållplats är Lasarettsparken.

Genom att arbeta med denna fråga bidrar ni till Mål 5.2 som handlar om att avskaffa alla former av våld mot alla kvinnor och flickor i det offentliga och privata rummet, inklusive människohandel, sexuellt utnyttjande och andra typer av exploatering.

 

 

Frukostseminariet arrangeras tillsammans med RealStars och Handelskammaren i Jönköpings län.

RealStars, en oberoende ideell organisation som jobbar mot trafficking, har under våren 2019 genomfört en studie bland svenska börsföretag om hur de arbetar för att motverka sexuell exploatering kopplat till affärsverksamheten och tjänsteresor.