Varför ska man hållbarhetsredovisa?

Laddar Karta...

Datum: 05/06/2019
Tid: 7:30 – 9:30

Location
Jönköping Energi


Välkommen till ett frukostseminarium om hållbarhetsredovisning hos vår medlem Jönköping Energi onsdagen den 5 juni kl.7.30-9.30.

Varför ska man hållbarhetsredovisa? Vilka är fördelarna och vilka är utmaningarna? Och hur lyckas man med sin hållbarhetsredovisning?

Jönköping Energis vision är att vara en god kraft för ett gott samhälle och hållbarhet är en integrerad del i företagets verksamhet. De senaste tre åren har Jönköping Energi redovisat sitt hållbarhetsarbete. 2016 som en separat hållbarhetsredovisning och från 2017 som en kombinerad hållbarhets- och årsredovisning i enlighet med Global Reporting Initiative Standards. De kommer att berätta om arbetet bakom hållbarhetsredovisningen, vad de ser för fördelar med att hållbarhetsredovisa, vilka utmaningarna kan vara och hur man kan hantera dessa. Seminariet ger också tid till diskussion och frågor. Seminariet leds av Anna Carendi, Diya Consulting/Hållbarhetsteamet.

Tid: 7.30-9.30 (Kaffe/te + smörgås står uppdukat från kl.7.30. Seminariet startar kl.8.00)
Plats: Jönköping Energi, Kjellbergsgatan 3, Jönköping

Vi uppmuntrar deltagarna att ta cykel till seminariet. Vill du åka buss så kan du ta buss 1 eller 18 till hållplats Rosengården.

Anmäl dig senast måndag 3 juni till info@csrsmaland.se
Glöm inte anmäla specialkost.

Här kan du ta del av Jönköping Energis års- och hållbarhetsredovisning 2018.