Hållbarhetskonferens 2021

Save the date! Den 16 september bjuder CSR Småland in till Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens i samarbete med A Sustainable Tomorrow

Delta i Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens och lär dig mer om Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Under konferensen har du möjlighet att lyssna till stora profiler så som Laura Storm och Eva Karlsson som är grundare av Houdini Sportswear.

Det kommer vara möjligt att delta i förmiddagens konferensprogram via lokala hubbar runt om i Jönköpings län. På eftermiddagen kommer de lokala hubbarna att arrangera egna program kopplat till hållbarhet. Där har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, ta del av goda exempel från andra företag samt diskutera och nätverka analogt.

Viktiga hålltider:
● Kl. 08.00 Inledning
● Kl. 08.30-13.00 A Sustainable Tomorrows program, Läs mer om programmet här.
● Kl. 13.00-14.00 Lunch
● Kl. 14.00 Lokalt hubbprogram startar

De lokala hubbarna är tänkta att genomföras i fysiskt format förutsatt att pandemin tillåter detta. Mer information om hubbarnas program och konferensformat släpps inom snar framtid, så håll utkik!

Årets lokala hubbar är:
Jönköpings näringslivsavdelning
NUVAB (Näringlisvutveckling i Vetlanda)
Värnamo Näringsliv

De lokala hubbarna arrangeras i samarbete med CSR Småland.

Läs mer A Sustainable Tomorrow och om årets program här. Titta på aftermovien från A Sustainable Tomorrows konferens år 2020 här.

Har du frågor gällande konferensen, maila till info@csrsmaland.se. På CSR Smålands LinkedIn och Facebook kan du följa förberedelserna inför konferensen.

 

CSR Småland blir lokal hubb till A Sustainable Tomorrow

Boka in den 16 september i kalendern redan nu!

Då bjuder CSR Småland in till en digilog hållbarhets- och framtidskonferens i samarbete med A Sustainable Tomorrow. På några platser i länet kommer det bli möjligt att följa den digitala konferensen och därefter diskutera och nätverka analogt.

Vill din organisation anordna en egen mötesplats den 16/9 för kunder, anställda och/eller medlemmar så mejla info@csrsmaland.se så berättar vi mer om hur det går till.

Konferensens fokusområde är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser. Det regenerativa perspektivet baseras på lärdomar från naturen.

Klicka här för att komma till A Sustainable Tomorrows hemsida.

Läs intervjun med Anna Carendi, ordförande för CSR Småland om varför föreningen har valt att bli en lokal hubb till A Sustainable Tomorrow.