Har du en idé som kan förbättra samhället? Se hit!

Du som har en idé om en tjänst, produkt, process eller metod som skulle kunna vara en lösning på en aktuell samhällsutmaning. Se hit!

Den 27 mars har du chansen att möta en kunnig panel (en social business board) som ger dig feedback och tips på hur du går från idé till handling. Oavsett om du precis har fått en idé eller om du redan har en etablerad verksamhet är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 15 mars. Läs mer på https://jonkoping.coompanion.se/siru/sbb/

En social business board är till för dig som har en idé om en tjänst, produkt, process eller metod som skulle kunna vara en lösning på en aktuell samhällsutmaning. Genom att söka till boarden får du möjlighet att träffa en panel för att få råd och stöd för att ta dig vidare. Vi hjälper dig att göra verklighet av din idé till ett mer hållbart samhälle.

Boarden ger dig värdefull återkoppling och feedback, men framförallt möjligheten att påverka framtida nätverk och vägar för att ta dig vidare i innovationssystemet inom just socialt entreprenörskap. I vår board finns representanter från Almi, Jönköping University, Jönköpings kommun näringslivsavdelning, IM Individuell Människohjälp, Science Park, Coompanion Jönköpings län och CSR Småland.