CSR Småland blir lokal hubb till A Sustainable Tomorrow

2021-03-09

CSR Småland blir lokal hubb till A Sustainable Tomorrow

Boka in den 16 september i kalendern redan nu!

Då bjuder CSR Småland in till en digilog hållbarhets- och framtidskonferens i samarbete med A Sustainable Tomorrow. På några platser i länet kommer det bli möjligt att följa den digitala konferensen och därefter diskutera och nätverka analogt.

Vill din organisation anordna en egen mötesplats den 16/9 för kunder, anställda och/eller medlemmar så mejla info@csrsmaland.se så berättar vi mer om hur det går till.

Konferensens fokusområde är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser. Det regenerativa perspektivet baseras på lärdomar från naturen.

Läs intervjun med Anna Carendi, ordförande för CSR Småland om varför föreningen har valt att bli en lokal hubb till A Sustainable Tomorrow.

 

A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle. Näringslivet är en viktig motor för hållbar utveckling. Hållbara affärer kan driva på omställningen och ge kraft åt andra samhällsaktörer.

A Sustainable Tomorrow har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arrangera konferenser, workshops och utbildningar med de främsta nationella och internationella föreläsarna och coacherna. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.