Vi fortsätter med nätverket för Hållbarhetschefer/ansvariga

2022-09-14

Hållbarhetschefsnätverk, ett nätverk som CSR Småland arrangerar i samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län. Nätverket riktar sig till dig som ansvarar för utvecklingen av ditt företags/organisations hållbarhetsarbete.

Tillsammans med Handelskammaren i Jönköpings län erbjuder CSR Småland ett nätverk enbart för hållbarhetschefer och hållbarhetsansvariga. Syftet är att du som hållbarhetschef ska få möjlighet att förbättra länets företag när det kommer till utveckling inom hållbarhetsfrågor.

OM NÄTVERKET 
Syftet med hållberhetschefsnätverket är att få ihop en stark grupp ledare inom olika branscher där man kan bolla sina tankar och idéer, utbyta erfarenheter samt gemensamma utmaningar. Utöver detta kommer varje träff ha en omvärldsspaning och aktuellt ämne inom området som också kommer diskuteras.

PRAKTISK INFORMATION 

Målgrupp: Nätverket riktar sig till dig som är ansvarig för ditt företags/organisations hållbarhetsarbetet vars verksamhet ligger i Jönköping län.
När: Nätverket startar i slutet av oktober alternativt början av november.
Plats: Handelskammaren, Barnarpsgatan 11 i Jönköping eller digitalt.
Anmälan: anmälan görs direkt till Handelskammaren i Jönköping, skicka din anmälan till charlie.magnusson@handelskammarenjonkoping.se

Läs mer på Handelskammarens hemsida.