Hållbarhetskonferens 2022

Delta i Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens i samarbete med A Sustainable Tomorrow den 15 september!

 

 

Årets fokusområde är Halvvägs till 2030. Den 15 september 2015 samlades världens ledare i FN-skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt: Att vi till år 2030 ska ha utrotat fattigdom, minskat ojämlikheter och löst klimatkrisen. Nu har vi nått halvlek i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som kan mätas. Teorier har mött verkliga förutsättningar som nu ger bättre beslutsunderlag, samtidigt som tiden och resurserna minskat.

Innehållet sänds digitalt från Helsingborg, och kommer visas på olika hubbar runt om i Sverige. I Jönköping kommer CSR Småland arrangera en hubb. I år har A Sustainable Tomorrow satsat på att utveckla konferensens upplägg som en TV-sändning med interaktivitet. Detta innebär kortare framföranden och tajtare övergångar. Fredrik Reinfeldt avslutar sändningen genom att leverera sin sjunde omvärldsanalys på A Sustainable Tomorrow med stor precision.

Programinnehåll
• Taxonomin/lagar/direktiv: Dessa lagar berör olika typer av företag i hållbarhetsarbetet.
• Upphandling/verifiering: Så kvalificerar ni er för upphandling på den nya marknaden och verifierar ert hållbarhetsarbete.
• Finansiering: Så kvalificerar ni er för investerare, banker och andra finansiärer.
• Mångfald: Så integrerar ni jämställdhet och mångfald i en organisation.
• Hållbart ledarskap: Så skapar ni ett transformativt och inkluderande ledarskap

Anmälan
Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@csrsmaland.se, där du anger:

  • Specialkost/allergi
  • Fakturaadress (mailadress samt ev ref)

Kostnad: 
295:- /person för medlemmar i CSR Småland
595:-/ person för icke-medlemmar i CSR Småland

Varmt välkommen med din anmälan, och du – bjud gärna med dina kollegor!

Mer information om tex plats dyker upp här inom kort.